GEMINI CAD SYSTEMS

logo-gemini-cad-systems

CLIENT: Gemini CAD SYSTEMS
PROIECT: TeChnology made in iasi
INDUSTRIE: IT
ADDRESS: https://www.geminicad.com/

DESCRIEREA PROIECTULUI

La Gemini CAD Systems de mai bine de un deceniu capitalul, perseverenta, creativitatea și inteligenta, toate 100% românești, s-au întâlnit într-o fericită simbioză, creând o poveste aparte în peisajul IT din Romania.

Într-o clădire în care inspirația nu te părăsește nici o clipă, o echipă de elită elaborează algoritmi și produse software.

CHECKLIST

  • produse software și hardware proprii
  • tehnologie dezvoltată în Iași, cu inteligență locală
  • echipă de elită axată pe inovație continuă
  • atmosferă calmă
  • spațiu confortabil și interactiv
  • piscină proprie
  • terasă picnic
  • parcare proprie

GALERIE FOTO

cladire-de-birouri-gemini-cad-systems-06-ana-varcan-off-contest

Intra in galeria foto

CEA MAI RECENTĂ POSTARE

887241_1407758098_0

Citește toate postările

Birourile Gemini CAD Systems

Produsele software şi hardware realizate la Iaşi de Gemini CAD Systems se vând în peste 35 de ţări de pe 5 continente, fiind prezente în peste 10.000 de fabrici.

Totodată, societatea dispune şi de o reţea mondială de 300 de persoane care lucrează ca distribuitori, unii dintre ei venind pentru training chiar în Iaşi.

La Gemini CAD Systems de mai bine de un deceniu capitalul, perseverenta, creativitatea și inteligenta, toate 100% românești, s-au întâlnit într-o fericită simbioză, creând o poveste aparte în peisajul IT din Romania. Într-o clădire în care inspirația nu te părăsește nici o clipă, o echipă de elită elaborează algoritmi și produse software.

Firma ieşeană s-a axat îndeosebi pe produse software de acest tip dedicate industriei textile, dar şi cu aplicaţii şi în automotive şi aeronautică.

Pentru a ajunge la acest nivel, conducerea societăţii afirmă că s-au depus eforturi semnificative, activitatea fiind concentrată îndeosebi pe dezvoltarea de soluţii inovative.

Gemini CAD Systems au investit în toamna lui 2016 în renovarea și dotarea completă a unui laborator al Facultății de Informatică din Iași pentru a crea un mediu modern de învăţare pentru studenţi.

Ca o companie locală, cu soluţii proprii de hardware şi software dezvoltate, sunt siguri că astfel de investiţii pot duce la o performanţă academică susţinută.

Compania mai deţine şi un centru tehnologic în comuna Miroslava, unde ingineri, absolvenţi ai Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi”, creează prototipuri hardware şi le dezvoltă pentru a fi integrate cu softul propriu.

Peste 10.000 de fabrici din întreaga lume folosesc zilnic un produs software realizat de o companiei IT din Iaşi cu capital integral autohton.

Datorită inovaţiilor aduse de softul făcut în Iaşi, în fiecare an se economisesc, la nivel mondial, aproape 1 milion metri cubi de apă şi 130 milioane kwh.

Produsele software şi hardware realizate la Iaşi de Gemini CAD Systems se vând în peste 35 de ţări de pe 5 continente, fiind prezente în peste 10.000 de fabrici.

Totodată, societatea dispune şi de o reţea mondială de 300 de persoane care lucrează ca distribuitori, unii dintre ei venind pentru training chiar în Iaşi.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn