Miolk_Logo_ForScreen_RGBFondată în 2014, MIOLK este o echipă de arhitecți tânără și ambițioasă, care își dorește să arate că se poate face arhitectură de calitate în Iași și în regiunea Moldovei. Lucrările echipei arată că forma este rezultatul unui proces complex, construit în timp, bazat pe întelegerea în detaliu a cerințelor beneficiarului și specificităților contextului.

Fiecare proiect MIOLK este o căutare de soluții inteligente, creative, de multe ori neasteptate, care au ca scop crearea unor ambianțe coerente, studiate atent, în care fiecare gest făcut are un sens și fiecare lucru este la locul lui.

Portofoliul MIOLK cuprinde proiecte de arhitectură rezidențială, amenajări interioare de spații comerciale, spații de birouri și locuinte, cât şi design de obiect, arhitectură temporară și participări la concursuri de arhitectură. Proiectele echipei au fost distinse cu premii pe plan național, precum Premiul pentru Arhitectură de Interior al Anualei de Arhitectură Moldova 2015, organizată de OAR.

În amenajarea de interioare de birouri, MIOLK concepe ambianțe care spun atât o poveste personală, cât și una colectivă. Cu implicarea constantă a beneficiarului în procesul creativ, MIOLK construiește spații de lucru care depășesc limita unei ergonomii funcționale. Astfel, amenajarea devine un instrument activ, parte a echipei, capabilă să relaționeze, să evolueze și în aceeași măsură să reflecte ceea ce sunt, ceea ce fac și ceea ce își doresc să devină beneficiarii.

Exprimând în mod unic atât cultura organizației, cât și individualitatea membrilor acesteia, spațiul de birouri
astfel amenajat declanșeaza o relație emoțională între utilizator și mediul în care lucrează: “Mă simt mai bine
ca acasă!”. Visul MIOLK este că oamenii vor lucra în aceste spații nu pentru că trebuie, ci pentru că își
doresc.

echipa Miolk

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn