Logo-Ideo

Doua mii de albine separate nu vor produce niciodata un strop de miere. E nevoie de un stup. Numele lui este Ideo.

Am invatat ca un mediu de afaceri puternic are nevoie de relatii intre actorii lui. Si am mai inteles ca Iasiul are un mediu de afaceri cu un potential fantastic.

Cand orasul tau este al doilea centru universitar ca importanta din tara, stii ca ai la dispozitie anual zeci de mii de absolventi pregatiti si capabili.

Un antreprenor bun stie ca oamenii sunt cei mai importanti intr-o afacere. Discuta cu antreprenori din orase mai mici sau fara universitati puternice, si vei vedea ca te invidiaza ca antreprenor in Iasi. Exista aici mii de companii mici de succes, despre care putina lume stie—sunt genul de firme care tac si fac. Iar numarul lor va creste intotdeauna intr-un mediu prielnic. Un astfel de mediu este Ideo.

Nevoia comuna a clientilor nostri este aceea de eficientizare a tuturor aspectelor afacerilor lor: financiar, functional si relational. In plus, Ideo este pentru toti un avantaj de imagine, deoarece genereaza in ochii clientelei un capital suplimentar de incredere (credibilitate), seriozitate, profesionalism si stabilitate.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn