Thinslices lansează noul handbook în care sunt prezentate toate informațiile despre procesul de dezvoltare a oamenilor în cadrul companiei: de la ce înseamnă să fii performant, la cum poți aduce un plus de valoare echipei, la cum se oferă/primește feedback, până la măsurarea performanței și recompensarea acesteia.
 
Misiunea și valorile Thinslices reunite sub titlul ”Cum ne comportăm”, reprezintă de fapt comportamentele pe care trebuie să le afișezi zilnic pentru a putea deveni un profesionist de succes: Play to Win-Win, Learn.Do.Grow., Be Transparent, Take Care of Each Other, Show Disciplined Autonomy.
 
Primirea și oferirea feedback-ului sunt două skill-uri esențiale pentru toți colegii de la Thinslices. Foarte mult accent este pus și pe învățarea continuă, atât de mult încât a fost definit un mecanism de măsurare și facilitare a întregului proces.
 
Bine definite sunt și criteriile utilizate în procesul de calculare al salariilor și beneficiilor. Acestea sunt stabilite în funcție de: competențe individuale, productivitate individuală, performanțele echipei de proiect, valoarea creată pentru Thinslices prin contribuția la diverse proiecte, prețurile pieței la nivel local, performanțele financiare ale companiei.
 
Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre toate aceste teme cât și despre practicile de management/leadership și direcțiile strategice ale companiei, puteți accesa cu încredere The Thinslices Handbook.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Tags: , ,